Как точно да изберем бижута и накити, които ни подхождат

Бижутата може да се носят от векове като важно средство на подобряване на начина по който изглеждат, както и за професията на човек.

MK-ORO Jewellery

От ниски на цена бижута и накити, направени от природни и естествени аксесоари като дървесина и тревни материали, до качествено направени накити, ползващи скъпи материали и скъпоценни камъни. Накитите ще са чудесен начин ефективно да подновите вашия външен вид от стотици години.
За щастие днес имаме голяма гама от решения за подбор, който може да намерите дори онлайн, като в сайта за бижута mk-oro.com. Сред нискобюджетните бижута до прекалено скъпи от скъпи диаманти и злато, колиета, гривна за ръце и обеци във всеки един възможен размер и правилна форма.
Ето 2-3 полезни съвета относно избора на бижута и накити, които може да са прекрасен финал на облеклото ви.
Колиета
Както дрехите, различните видове е възможно да помагнат да изглеждате даже по-големи. Ако сте наистина по-ниски и искате да придадете чувството, че сте по-високи, тогава трябва да изберете колиета, които са по-дълги. Синджири, които са с V-образна форма или Y-лариат, могат да удължат външния ти конкретен вид.
Какво да кажем за тези от вас самите, и де да са по-високи и искат да премахнат цялото внимание далеч от вашата лична височина? Ако случайно точно това сте вие, тогава е добре да изберете колиета, които са по-къси.
Златни обеци
Обеци могат да отбележят дадени черти на лицето ви. В зависимост от вида на вашето лице, имате възможност да използвате конкретни стилове обеци, за да наблегнете на хубавите черти или премахнете несъвършенствата. Когато става дума за линии на лицето, всички ние мислим за главните линии за овални, с правоъгална форма или с правилна форма на квадрат.
Жените, които имат кръгла правилна форма разполагат с много късмет, понеже реално могат да носят различни варианти бижута и да имах хуваш външен вид. В случай, че вашето лице е овално, не желаете да наблегнете на пълната форма,хубаво е реално да не имате златни обеци и синджири с овална правилна форма. Безкрайно дългите обеци или с форма на квадрат ще помогнат реално да удължите вашето лице.
Гривна за ръце и пръстени
Често пъти, щом водите разговор или щом просто стоите ръцете ви много често са на вашето лице, поради тази причина е добре да носите бижута и накити.
Ако сте ниски, тогава по-големите малки гривна за ръце могат да ти изглеждат неудобно, така че деликатните тънки гривни са точно това, което желаете. Но от друга страна, ако вие сте едри, може да изглеждате най-добре с широка гривна или куп гривни.
Когато избирате златни пръстени, трябва да го съчетаете с формата на вашите пръсти. Реално дали твоите ръце са къси или по-дълги. Така или иначе ще е нужно да бъдете сигурни, че пръстенът ви не минава през какала, защото точно това е не просто некомфортно, а и не изглежда добре на Вашата ръка.
В случай, че пръстите ви са по-дълги, в такъв момент по-хубаво е да закупите по-мънички нежни златни пръстени. Пръстените с овална правилна форма изглеждат най-правилно. Ако имате дълги пръсти, тогава кръглите с по-голяма лента вероятно ще изглеждат най-добре върху вас.
Възможно е да стане сложно бързо да изберете скъпоценности за опредлене съществен ден – в някои случаи просто не може да изберем коректното бижу за самите нас. Така е понеже не е възможно да го закупим, а само и единствено защото не можем да решим кое. Налице са толкова много решения, например тенденциите много често се изменят, така че е възможно да е трудно решение какво точно да закупим.
Преценете накитите си с цветовете на очите. Някои хора се гордеят истински с очите си. Очите са входа на сърцето ни, нали така? Вероятно. Вашите очи ще са главното местенце, което хората виждат, щом разговарят. Добре е да съчетаете накитите си с нюанса на вашите очи .
Сините очи подхождат най-добре заедно със сини скъпи камъни като син топаз и др. камъни. Ако искате да контрастирате на синьото на очите си, носете скъпи камъни, които са розов сапфир или някой блед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *