Метод по епилация с лазер – безопасна, безболезнена, ефективна

laser hair removal

Метод по епилация с лазер – безболезнена, безопасна, ефективна

Въпросът за ефективното, дълготрайно и безболезнено премахване на космите на тялото е на дневен ред от години и вълнува много повече съвременни жени и мъже. За първи път за щастие въпросът открива своето правилно решение и то се казва епилация с лазер.

Цялата процедура по лазерна епилация се състои в обработване на фоликулите с косъмчета с помощта на прецизно насочени импулси с лазер. Това влияе на растежа на косъмчето и респективно дава значително по-продължителни резултати от всички останали процедури по премахване на космите, предлагани до сега.

За какъв вид кожа и окосмяване е надеждно обработването епилацията с лазер?

кратката версия е – метода е подходящ за всеки вид кожа и окосмяване. Модерните системи с лазер вършат работа с много различни видове и дължини на лазерните импулси. Точно това гарантира еднакво ефективно и безопасно въздействие, също върху светлите и тънки косми, характерни за светлите видове кожа, също така и на тъмните косъмчета, обикновено имащи мъжете и жените с тъмен фототип. Нормално цялата процедура по лазерна епилация се предлага от професионалисти, и предварително определят състоянието на окосмяването и кожата, и съответно определят точно какъв конкретен вид импулс с лазер би действал най-правилно в индивидуалния случай. На лице са също и модерни типове уреди, като съвместяват в себе си отделни стандарти за епилация с лазер, като по този начин се постигат максималните потенциални резултати за постоянно отстраняване на космите.

Какви части на тялото реално могат да са третирани с епилация с лазер?

Цялата процедура по лазерна епилация е приложима върху безусловно всички зони на тялото, в това число и най-нежните например лице, гърди, предмишници и триъгълник. Както казахме вече, успешността на процедурата не се засяга от вида на окосмяването. Същото е валидно и за нейната безопасност – тя е гарантирана и пълна, без значение от разположението на окосмеността.

Колко точно процедури с епилация с лазер трябват за достигане на постоянно отстраняване на космите?

Бързината, с която ще се реализира желания ефект, е субективна и главно зависи от условия като пример вид кожа, фон на хормоните на тялото и фаза на растеж на косъмчето по време на процедурата. Обикновено при повечето от пациентите броя операции с лазерна епилация постига приемлив ефект между шестата и 8мата процедура.

Тежка ли е процедурата?

Днешните лазерни технологии са разработени така, че да гарантират оптимален уют за клеинта по време на епилация с лазер. Чувството, което бихте изпитали по времето на процедурата, би могло да бъде обяснено точно като съвсем леко щипене, но определено не можем да говорим за остра болка. Приставките, с които се извършва работа, притежават специализирани приспособления за охлаждане, а това превръща подлагането на епилация с лазер безболезнено и безопасно, а локалната упойка – напълно ненужна.

Разгледайте сайта ни: радиочестотен лифтинг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *