Може ли да харесаме хубав подарък за дете?

Където има малчугани точно там се заражда и нуждата от интересни и впечатляващи дарове, за да ги зарадват и изненадат независимо дали става дума за рожден ден, имен ден, Коледа, деня на детето или друго.

Предвид пищния подбор от стоки, които се предлагат в детските интернет шопове решаването отнема ценно време и желае известно изследване.

Възрастта на децата е голям елемент в намирането на най-хубавия дар и е необходимо да се знае какви точно са всекидневните им занимания и какви подробности причиняват техния интерес в разнообразните стъпала на развитието им.

Подаръци за по-големите деца – седем-четиринадесет години


Школото – това е мястото, където се сформират перосналните и цялостните интереси на малчуганите.
Децата се намират извън дома и комуникират в по-голям социален кръг, като пряко и непряко си влияят взаимно.

В средата на учебните заведения малчуганите добиват известна автономия и изграждат своите собствени индивидуални предпочитания и интереси. В този вариант е възможно да направите избор за хубав подарък за детенцето по два критерия:

Какви дейности харесва малчуганът? Какво се харесва от масата деца?

При 2-рия вариант най-често става въпрос за артикули от реклами.
Преди училището
Заниманията в предучилищния етап подготвят детето за преминаването от развлеченията към ангажиментите.

В този конкретен момент децата добиват качества и познания, които се прилагат в по-трудни игри – игри с въпроси и умни отговори, игри с дистанционно управление, компютърни игри, сложни загадки и мозайки.

Подаръци за малки деца

В годините между 3 и 5 дечицата освен, че пресъздават абсолютно всички действия на татко и мама, те изграждат и свои сюжети. Това са така наречените игри с ролеви характер, където те са създатели и членове на много различни състояния от заобикалящия ги свят.

Най-исканите подаръци за малчугани между 3 и 5 години са мозайки и конструктори, книжки за оцветяване и рисуване, пластилин и други подобни. Такива сувенири позволяват на малчуганите да развиват своите собствени творчески умения докато се забавляват.

Подаръци до три годишна възраст


От 12 месеца до три години малчуганите активно разузнават заобикалящата ги среда като пример бутат, дърпат, разглобяват и пренасят всичко, което им попадне в ръцете. Най-добри за игра са дървените играчки примерно кубче, строителни конструктори с големи компоненти, нанизващи се играчки (низанки), влакче и артикули за бутане и дърпане, мозайки за много малки дечица и други.

Много важно е да избирате артикули, които ще провокират и развият въображението на дечицата.

Хубави подаръци за бебета


За бебетата е важно подаръците да подобряват координацията между ръцете и очите, слух, умение за разпознаване и други. Най-желани за тази цел и най-привлекателни са музикални играчки, плюшени играчки и дрънкалки, имитиращи животни.

Бебетата изпробват всичко на вкус и е важно играчките да не съдържат дребни компоненти, като е възможно да преглътнат.

В сайта ни ще намерите голям избор от детски гардероби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *