10-те най-добри марки за био козметика

Забелязали ли сте, че „естественото“ и органичното „изглежда присъстват на всеки козметичен етикет в наши дни? Ние също.

За съжаление липсата на регулация, дава възможност на много марки, да използват тези думи.
Често пъти, съставките не показват точно това.

Не се притеснявайте – ние от www.biobeauty.bg търсихме най-органичните козметики за грим и грижа за кожата, които са наистина естествени, органични и без вредни съставки!

10-те най-добри марки за био козметика

Използвайки чисти и щадящи земята съставки, ние събрахме всички тях в един онлайн магазин.

И така, в стремежа си да живеем по-опростен и по-естествен живот, ще Ви изброим нашите любими марки за биологична красота, вариращи в цената и продукта.
Този списък се актуализира редовно, ето защо нашият екип редовно проучва и анализира нови и различни марки, които да постави в сайта ни
Първо ще Ви покажем 4-те наши любими марки, а след това ще обясним какво се крие зад термините „ Био козметика“ и „натурална козметика“:

Ексфолиант за лице Alkemilla

Продуктите на Alkemilla съдържат само естествени, здравословни и минимално обработени съставки.
Той съдържа четири билки, всяка от която има Ексфолиращо действие на кожата.
Компанията е разпознавана от клиентите, като „Шампион“ за приложението на био козметика.
Носете с увереност – органичната козметика на Alkemilla никога не се тества върху животни.

Околоочен крем против бръчки от Biofficina Toscana

Ако се стремите към перфектната визия с био козметика, която да премахне бръчките Ви, то това е Biofficina Toscana.
Натуралната козметика без добавки в тази списък, е предназначена да подхранва и успокоява кожата ви, като същевременно ви дава цвета и покритието, което желаете.
Освен това марката има много вегански продукти, които обожаваме.
Те има различни продукти, като многофункционалната едноцветна кремообразна пръчка, която работи за устни, очи и бузи.

Био нощен крем Juice Beauty

Създадена от желанието да създаде смислена, здравословна промяна в индустрията за красота, Juice Beauty създава органични и естествени клинично валидирани грижи за кожата и жива растително пигментирана козметика. Всички продукти са вегански и без жестокост, марката използва устойчиви енергийни източници за производство и е сертифицирана от USDA органично, за да можете да се чувствате добре от това, което поставяте върху кожата си!

Крем за тяло против стрии от Naturissimo

Тази марка е създадена от желанието да създаде смислена, здравословна промяна в индустрията за красота, Naturissimo създава органични и естествени клинично тествана био козметика, която залага предимно на билки.
Всички продукти са вегански и без вредни добавки, марката използва устойчиви енергийни източници за производство .

Какво е био козметика?

Медицинският речник определя биокозметичните продукти като: „Козметични продукти, съдържащи биотехнологични продукти или които имат механизъм на действие, основан на биологични принципи“.
Действието на продукта, основаващо се на биологични механизми и реакцията на тялото, повишава ефективността на тези продуктите. Използването на продукти, базирани на биотехнологии, намалява значително нуждата от химикали, поради което елиминира наличието на примеси, повишавайки безопасността на продуктите.
Използването на богати натурални съставки увеличава дълголетието на продукта и поддържа неговата ефективност. Важно е обаче да имат балансиран състав при клинични проучвания и проучвания за стабилност при използване на органични съставки, тъй като източникът на съставките все още не гарантира безопасността му.
Ето защо ва сайта Bio Beauty се залага главно на балансирана биокозметика и натурални продукти.
Следователно, както при всички други козметични продукти, уверете се, че продуктът е снабден с достатъчно ползи и е тестван, когато се търсят биологични или био козметични претенции. Винаги залагайте на качествени продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *